Over ons


Wij zijn een karakteristiek Grieks restaurant met authentieke smaken. Sinds 2001 mogen we onze gerechten uitserveren aan onze klanten. Dit doen wij met veel liefde, omdat de tevredenheid van en band met onze klanten voorop gesteld staat. Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen eten van goede kwaliteit aanbieden, maar ook een gezellige avond. Ons personeel doet haar uiterste best om haar gasten goed te begeleiden bij het maken van keuze tussen alle heerlijke gerechten. Wij staan als team paraat om voor een gezellige sfeer te zorgen waarin jij van jouw tijd kunt genieten met de mensen die je liefhebt.

“ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ,
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ”
Welkom, en eet smakelijk

Het restaurant heet ‘Xanthi’. Deze naam komt van de prachtige stad Xanthi dat in het noordoosten van Griekenland ligt op het vaste land. Het ligt aan de voeten van de bergen en is karakteristiek door haar prachtige torenklok in het centrum van de stad. De stad telt momenteel ongeveer 80 duizend inwoners. Het is absoluut een aanrader om deze stad eens te bezoeken.

Xanthi is echter ook de geboorteplaats van de eigenaren van het restaurant. Een prachtige reden om het restaurant dan ook naar deze mooie stad te vernoemen.